Daan

Daan

Daan

start 2015-04-25 @ 20:00

end 1970-01-01 @ 01:00

locationKunstencentrum Vooruit in Gent

Le nouveau Daan est arrivé !

Zo’n 4 jaar geleden bracht hij Simple uit, het eerste akoestische trio album, ondertussen een met platinum bekroonde klassieker. Die verrassende formule, met Daan op zang, gitaar en piano, Isolde Lasoen als duizendpoot op drums, vibrafoon, klokken, trompet en engelenzang, en Jean Francois Assy op 10 cello’s tegelijk, bleek ook tijdens de honderden live concerten een immens succes.

Maar dit intense avontuur smaakte naar mèèr. Vandaar deze nieuwe plaat, The Mess. Ook al zijn de ingrediënten dezelfde, het is een heel ander album geworden. Extraverter, speelser, wilder, groovier, sexier bijna. Samen met coproducer Jeroen Swinnen zijn ze op zoek gegaan naar ‘n popversie van de sixtijnse kapel, die zich bijwijlen tot een sixtijnse nachtclub ontpopt, met in het publiek zowel Electric Light Orchestra, Nick Caveals The Divine Comedy. Doorheen feestelijk swingende ufo’s als “Wounds & Wine”, zakt Daan’s stem tegen sluitingstijd naar onbekende dieptes, voor naakte doorleefde versies van “The Player” of “Appetite”.

Where is my appetite? vraagt Daan zich op het einde af. Wel, deze stomende nieuwe plaat is het antwoord zelf. Vinniger, grootser en doorleefder dan ooit, tijd om te ontdekken!

info & tickets: http://vooruit.be/nl/show/detail/9547/Daan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

DIRECTIONS

COMMENTS

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer