PopLife: Music Sounds Better With You

PopLife: Music Sounds Better With You

PopLife: Music Sounds Better With You

start 2015-03-07 @ 23:00

end 2015-03-08 @ 06:00

locationKunstencentrum Vooruit in Gent

Oooooh baby – I feel right – Music sounds better with you!

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

Dat de muziek altijd beter klinkt op PopLife weten de fans al lang. PopLife zorgt immers al sinds 1994 voor de vetste feestjes van het land. De prachtige concertzaal van de Vooruit in Gent is nu al meer dan 100 edities het decor voor de meest swingende PopLife party’s. PopLife hostte er zo pas een eigen Pop-up bar tijdens het Lichtfestival en ook die mondde op vrijdag en zaterdag spontaan uit in een uitbundig PopLife feest.

♫ Music sounds better with ♫
Nathan & Mathieu
Stephan & Jean Marc

Een frisse line up, poppy en trendy treats, dat is PopLife anno 2015. De Vooruit wordt op zaterdag 7 maart opnieuw omgetoverd tot een gezellige, classy club met de beste sound en visuals die je maar kan wensen! Zorg dat je deel uitmaakt van de magie en kom je beste dance moves tonen op de meest aanstekelijke pop muziek van toen en nu.

Poplife, it’s all about you! Love might bring us back together …

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂

Let’s celebrate pop culture en allemaal samen de boel nog een keer goed doen ontploffen. PopLife is immers de uitgelezen plaats om met je vrienden compleet uit je dak te gaan.

Wie tickets wil voor dit niet te missen feestje, haal die dansschoenen uit de kast én haast je als de bliksem naar één van volgende Gentse outlets voor een super premium, maar goedkoop (lees: gratis) ticket : Bar d’Oh, Black Balloon, Brooklyn, Café Labath, Café Parti, Café Théatre, Carrément,Charlines Closet, Chocolade Bar, Cream, Cube, De Client, Don & Dona, Dope, Eat Love Tastings, Grade, Greenway, Julie’s House, La Fille d’O, Moochie, PIET Moodstore, Rood, Supertrash, Vintage, Wasbar.

Te laat voor een guest ticket? Niet getreurd en koop je tickets online op www.poplife.be. Er zijn ook tickets beschikbaar aan de deur: 10 euro voor middernacht en 15 euro na middernacht.

Guest-tickets zijn geldig tot 1 uur!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

DIRECTIONS

COMMENTS

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer